Meest gestelde vragen

Is het mogelijk online iets aan (werk)stressklachten doen?
Ja, uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een online aanpak van (werk)stressklachten het zelfde resultaat kan opleveren als coaching.

Moeten alle modules doorlopen worden?
Liefst wel, want als zoals een van de gebruikers zei: "Al is het soms een open deur, het maakt je wel weer bewust van je valkuilen". Maar het is niet per se nodig om alle modules te doorlopen. Begin gewoon met wat voor jou het belangrijkste is.
 
Hoe lang kan ik De Stressmanager gebruiken?
Je hebt 6 maanden toegang tot de Stressmanager. De tijd voor het doorlopen van het hele programma en het uitvoeren van de alle opdrachten is realiseerbaar in max. 3 maanden.

Hoe zit het met de privacy?
Bij het inloggen wordt gevraagd om je prive e-mailadres in te voeren. Gegevens over leeftijd en geslacht worden uitsluitend gebruikt als anoniem, statistisch gegeven. Het programma is beveiligd met het e-mailadres en een door de gebruiker bedacht wachtwoord. De gegevens in het programma zijn alleen voor de gebruiker toegankelijk. CSR Centrum neemt als beheerder de wettelijke bepalingen rond de privacy zorgvuldig in acht. De systeembeheerders van CSR Centrum die omgaan met de gegevens, zijn tevens gebonden aan het beroepsgeheim zoals beschreven in artikel 457 van Boek 7 van het Burgerlijk wetboek.